imatge.jpg

Reglament Trail Verdera 2.021

Reglament de la I Trail Verdera

PALAU-SAVERDERA 25/09/2021

1. La primera edició de la Trail Verdera es farà el dissabte 25/09/2021 a Palau-saverdera. Tindrà un recorregut d’uns 10,5km i un desnivell positiu aproximat de 750 metres, el temps màxim per fer-lo serà de 2h i 30 minuts.

2. Les inscripcions es faran en una plataforma web (www.curses.cat), obrint-se aproximadament a finals de juny i tancant-se el divendres 24/09/2021. La organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.


3. El mínim d’edat per participar a la cursa és de 14 anys, els menors de 18 anys hauran de portar l’autorització dels pares o tutors per a poder participar.


4. La inscripció no quedarà formalitzada fins que s’hagi realitzat un pagament de 10€. En el cas de les inscripcions el mateix dia, serà de 15€.


5. En el cas que no es pogués participar a la cursa per motius de salut, sempre i quan es comuniqui amb un mínim de dues setmanes d’antelació, l’organització valorarà el retorn de la inscripció descomptant sempre les despeses bancàries.


6. Per participar a la competició és obligatori l’ús del dorsal lliurat per l’organització. Caldrà dur el dorsal posat i ben visible, durant tota la cursa.


7. Hi haurà una única categoria per sexe: General Absoluta. L’organització es reserva el dret a modificar-les.


8. El lloc de sortida de la cursa serà la zona esportiva.


9. L’hora de la primera sortida serà les 9.30h de la tarda. Aquestes es faran en grups de 50 cada 5 minuts.


10. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes, guix i/o esprai biodegradable, hi haurà 2 avituallament líquids en cursa, a l’ermita de Sant Onofre i a la zona del Mas Ventós, més un avituallament final de la prova.


11. Hi haurà un material obligatori que hauran de portar tots els i les participants. Aquest material consistirà en:

               Un envàs que es pugui tancar amb capacitat per contenir un mínim de 250 ml.


12. Per motius de seguretat no està permès córrer amb gos.


13. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova. Tot i això, l’organització es reserva el dret d'anul·lar-la o modificar el recorregut si així ho creu convenient.


14. Si algú abandona és obligatori avisar a algun dels membres de l’organització, bé sigui en algun dels avituallaments o en els controls disposats al llarg de la prova.


15. La cursa transcorre per trams asfaltats, camins, corriols i pistes forestals. La circulació de vehicles per aquestes pistes no estarà tancada. Respecteu la natura, no sortiu dels límits marcats i no llenceu deixalles. Incomplir les normes és motiu de desqualificació.


16. Es demana la màxima esportivitat entre els corredors i amb els organitzadors.


17. Caldrà dur alguna identificació per tal de poder recollir el dorsal.


18. Inscriure-s’hi implica l’acceptació del reglament i els participants declaren estar preparats per realitzar la cursa.


19. Les vostres dades personals que ens faciliteu seran incorporades al fitxer de l’organitzador.

La finalitat de la cessió de les vostres dades són: gestionar la prova i enviar-vos informació relacionada amb la mateixa o aquella informació que es consideri adient.

Els participants o representants legals dels menors d’edat donen consentiment exprés al tractament de les dades personals i autoritzen també l’organitzador a publicar‐les en el llistat d’inscrits i en el llistat de resultats.


20. Els participants o representants legals dels menors d’edat accepten cedir a l’organitzador i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol mitjà de comunicació com diaris, webs, etc.

Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals.


21. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar a l’organització qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.


22. Es podran obtenir els resultats oficials a través del lloc web de la prova.


23. Els corredors han de calçar vambes adients a les condicions tècniques que requereixen les curses per muntanya.


El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, i els imprevistos queden a criteri de l’organització.


Horaris aproximats de les proves


Dissabte 25/09/2021:

●      08.30h: recollida de dorsals.

●      09.30h: sortida de la cursa.

●      10.40h: previsió arribada primer classificat

●      10.55h: previsió arribada primera classificada

●      12.00h: tancament zona sortida/arribada

​Data darrera revisió: divendres 27/08/2021